• Welkom!

  Relatietherapeut Mohini Schrevelius bij Relatietherapie Westland legt de vinger aan de pols bij relatieproblemen met behulp van familieopstellingen en luisteren naar uw hart
 • Vertrouwd

  Prettig ingerichte spreekruimte die vertrouwen en rust uitstraalt.
 • Comfort

  Ontdek de mogelijkheden van Mindfulness bij Molius Mindfulness in een gemakkelijke ligstoel
 • Keuzes

  Molius Relatietherapie Westland

Relatietherapeut Mohini Schrevelius

Als geregistreerd relatietherapeut en relatiecoach leg ik vaak snel de vinger op de zere plek. Op basis van mijn ervaringen en intuïtie vang ik belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van het probleem kan komen.

Sinds 2006 ondersteun ik mensen in onstabiele relaties om elkaar te bereiken en weer lief te hebben. Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij vanzelfsprekendheid een valkuil is en waarbij twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Meestal blijkt dit een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars pijnplekken leren herkennen en leren hoe ze hier samen mee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Als relatiedeskundige en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling en vergroten van mijn vakkennis door middel van aanvullende opleidingen trainingen, opleidingen en leertrajecten.

Vanuit mijn beroepsvereniging ABvC ben ik gehouden aan privacybescherming en garandeer absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Huwelijkstherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Counseling
Conflictbemiddeling
Weerbaarheidstraining
Hulp bij depressie
EMDR

Maak kennis met mij

Ik ondersteun je als relatietherapeut en Personal coach graag om jouw of jullie problemen op te lossen.

Mohini Schrevelius

Mohini Schrevelius

Geregistreerd Relatietherapeut

Ik help mensen in onstabiele relaties elkaar weer te bereiken en weer lief te hebben. Mijn specialisatie is hulp in relaties waarbij twijfel bestaat of het nog goed is om bij elkaar te blijven.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Focus

Als relatiecoach is mijn focus jullie welzijn! Samen gaan we op zoek naar praktische handvatten en oplossingen die in jullie relatie passen.

Personal Coaching

Personal Coaching

Zelfvertrouwen

Met praktische counseling leer je jouw diepste negatieve gedachten over jezelf te herkennen en deze gedachten om te buigen.

Waarborg

Waarborg

Rustige en vertrouwde omgeving

Mijn spreekkamer staat voor rust en veiligheid en heeft een prettige uitstraling. Hier kan alles gezegd of besproken worden.

Anonimiteit

Anonimiteit

Veilige spreeklocatie

De locatie van mijn kantoor en spreekkamer is ruim en anoniem opgezet. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie of thee staat klaar.

Inspiratie

Inspiratie

Vergeving

"Iedereen zegt dat vergeving heel mooi is, totdat ze iets te vergeven hebben..." Vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Mindfulness

Mindfulness

Volg je hart, want dat klopt

Mindfulness wordt indien nodig gebruikt binnen de trajecten. Ga voor ruimte rust en geluk. Verander je toekomst ingrijpend door jezelf te worden. Het wordt eens tijd!

WOS Radio

WOS Radio

vraag ’t aan Mo

Om de week op Zondag om 12u45 heb ik mijn eigen rubriek "vraag ‘t aan Mo" gehad in het programma van Ronald van Loon ’t loont op zondag. Dit was te horen op WOS.nl of op de radio op 87,6 Mhz.